23 август, 2017

„Остани“ е новиот летен хит на Диме и „Тајфата“

Димитар Андоновски и „Тајфата“ го претставија својот втор заеднички сингл насловен „Остани“, кој е вистински летен хит. Станува збор за уште една соработка со братско-сестринскиот тандем Лазар и Магдалена Цветкоски, кои се потпишуваат како автори на музиката, текстот и аранжманот, а видеото снимено покрај прекрасното Преспанско езеро е во реализација на битолската продукција „Веста“.

тајфа останиВрати се горе ↑