20 ноември, 2014

„Оружје од гнев“ – прв соло проект на Филип Тасевски – Фиц

„Можеш ли да ме водиш, слеп вернику, каде што води твојот грев? Помеѓу свето и световно, сè што имаш е оружје од гнев“, се воведните стихови во првиот соло проект на фронтменот на групата „Новиот почеток“Филип Тасевски-Фиц. Во видео записот во режија на Ана Јакимска, се појавува Предраг Павловски, како и децата од Здружението за културна уметничка едукација „Од игра до претстава“. Како изгледа и звучи сето тоа можете да видите горе.

Извор: www.radiomof.mkВрати се горе ↑