Македонија

26 октомври, 2012

Гоу Грин повторно за Слаткаристика

Невладината организација Гоу Грин повторно е со Слаткаристика и сега за големиот концерт на 2ри ноември, во петок. Соработката со НВО Гоу Грин е започна во 2010 година кога Марко Маринковиќ – Слаткаристика заедно со Тони Зен  ја снимија песната „Биди зелен“, која достигна голем успех и воедно беше кампања за развивање на еколошката свест кај граѓаните.

Во пресрет на концертот на Слаткаристика кој ќе се одржи на 2ри ноември(петок), во арената Борис Трајковски, во Скопје, организацијата Гоу Грин се активираше со уште неколку заеднички активности, од кои промоција на “Биди Зелен Ремикс” песната, гостување на Слаткаристика во емисијата “Биди Зелен” на интернет радиото МОФ, а на самиот концерт ќе биде претставена и новата кампања на Гоу Грин, насловена како Гоу Клин која ќе започне ден по концертот на Слаткаристика, на 3ти ноември.

Гоy Грин Ви ја буди еколошката свест и Ве кани на големиот концерт на нивниот поддржувач Слаткаристика!Врати се горе ↑