Видео

16 ноември, 2014

Одлични преработки на „Брод што тоне“ од Тамара

Иако премиерно ја слушнавме пред само неколку дена, второпласираната песна на „Скопски фестивал 2014“, баладата „Брод што тоне“ на Тамара Тодевска веднаш ги освои срцата на слушателите, а како и сите хитови, веќе добива и преработки од други музичари. Токму тоа го направи Ангелина Божиновска, чија изведба можете да ја слушнете во продолжение, а веднаш потоа слушнете и како звучи отпеана од машки вокал.Врати се горе ↑