20 јануари, 2015

Одлична преработка на „Маре Маријана“ од „Студени нозе“

Како што е познато, преработките често знаат да им го продолжат векот на постарите хитови, но и да им ги приближат на новите генерации. Токму тоа го прави и триото и „Само Тони и две жени, кои по преработката на „Еј Би Си“, деновиве нè почестија и со својата верзија на хитот „Маре Маријана“ од „Студени нозе“. Сето тоа спакувано со интересен видео запис можете да го погледнете горе. Уживајте!

Фотографија: Џокица ВасевВрати се горе ↑