15 декември, 2012

Одлична македонска преработка на „Skyfall“

Дека Македонија е расадник на музички таленти, доказ е и оваа прекрасна преработка на големиот хит на Адел во изведба на младите таленти Марија Ивановска и Никола Тефов. Во прилог слушнете како звучи „Skyfall“, вокалот е на Марија, а музиката, аранжманот и продукцијата на Никола (Nicki Panthefore), а на гитара Марио Печенковски. Видеото е на Владимир Карловиќ, а е поставено на официјалниот канал на Sound Art продукција. Уживајте!Врати се горе ↑