9 август, 2013

Одлична македонска преработка на хитот „Ain’t No Sunshine“

17 годишниот Лазе Ласков одбра одличен начин да го покаже својот музички талент, а прекрасната изведба на познатиот хит „Ain’t No Sunshine“, оригинално отпеан од Бил Витерс во далечната 1971 година,  е снимена во студиото SoundArt во соработка со Никола Тефов и Владимир Карловиќ. Како звучи познатиот хит во изведба на Лазе можете да слушнете горе, а во иднина очекувајте уште многу новитети од ова младо момче.

 Врати се горе ↑