Македонија

28 ноември, 2014

Од утре во продажба албумот „Heavenly“ на Четкар!

Изданието кое беше прогласено за ремек-дело во Јапонијастана вистински хит во Унгарија и направи културна инвазија во далечниот Исток, албумот „Heavenly“ на  Владимир Четкар, конечно стигна во Македонија! По успешната концертна промоција која се одржа на 19 ноември во Скопје, албумот од утре ќе биде пуштен во продажба во Скопје, Кичево, Струга и Охрид, а од понеделник и во Битола, Струмица, Радовиш и Куманово.

Листата со продажни места во сите горенаведени градови ја имате во продолжение:

Скопје
1.ГТЦ – Југотон
– 1/2 Југотон
– Мистер Компани
2.ТЦ Рамстор -ТНТ Маркет
3.ТЦ Бисер -цд шоп АББА
4.ТЦ Лептокарија – Супер Тобако
5. Стара Чаршија -Македонско Катче
6. Веро 2 -Моби Арт
7. Центар – Книжарница Култура
– Книжарница Матица 1,2
8. Аеродром TAV -Office Plus

Куманово
1. Книжарница – Херби

Радовиш
1. Книжарница – СО-НИ

Струмица
1. Книжарница Култура

Битола
1. Центротрејд

Охрид
1. ZZ Top
2. New Tobaco
3. Книжарница Просвета

Струга
1. Креденец – Хотел Дрим
2. Книжарница Клио

Кичево
1. Вемакс тобакоВрати се горе ↑