5 септември, 2017

„Ocean Dream“ е новиот сингл на Гаро Тавитјан

„Ocean Dream“ е насловот на новиот сингл на Гаро Тавитјан (помладиот), кој музичарот го објави деновиве. Станува збор за комплетно авторско дело на музичкиот виртуоз, чиј потпис стои на музиката, аранжманот, продукцијата и текстот, а како вокалистка гостува Пола Си (Пола Чарлстон). Песната беше претставена заедно со видео снимено кај мермерното езеро во близина на Прилеп, а сето тоа визуелно спакувано од Александар Ристовски Принц ве очекува горе. Уживајте!

гтВрати се горе ↑