Видео

30 јануари, 2015

Обама ја пее „Uptown Funk“

Ако некогаш сте се прашувале како би звучел хитот „Uptown Funk“ од Марк Ронсон и Бруно Марс во изведба на претседателот на САД, Барак Обама, тоа ќе можете да го слушнете благодарение на оваа интересна обработка. Секако дека станува збор за монтажа од исечоци од различни говори на претседателот Обама, а како звучи и изгледа сето тоа можете да погледнете во продолжение.

 

 Врати се горе ↑