21 октомври, 2012

„Исти“ – новата песна на Тони Зен и Нокаут

Премиерно погледнете го новиот видео запис на Тони Зен во соработка со бендот Нокаут за композицијата „Исти“. Спотот е комплетно реализиран од страна на „Симплисити“ и „БМА“, додека за музиката се погрижија Бертан Аслани, Фил Мано и Нокаут, аранжманот е на Бертан Аслани, а текстот го напиша Тони Зен.Врати се горе ↑