Свет

20 септември, 2013

Новиот сингл на Кејти Пери ќе стигне на 30-ти септември

По доста успешниот прв сингл „Roar“ со кој го најави претстојното трето студиско издание „Prism“, закажано за 22-ри октомври, Кејти Пери го најави и вториот сингл, а песната насловена „Walking On Air“ ќе пристигне на 30-ти овој месец. Околу 30 секунди од новата песна можете да слушнете во продолжение, а веднаш потоа слушнете го и рок ремиксот на актуелниот сингл „Roar“.

 

 Врати се горе ↑