Аудио

24 мај, 2014

Нова песна од Владо Јаневски

По подолга пауза од музичката сцена, познатиот македонски романтичар Владо Јаневски претстави нова песна. Станува збор за песната насловена „Е, ама јас те сакам тебе“, која можете да ја слушнете во продолжение, а можете и бесплатно да ја симнете од официјалниот сајт на Владо Јаневски.

 Врати се горе ↑