Аудио

13 септември, 2013

Нова песна од Токсиколози и South Blood Studio‏

По повод роденденот на најстариот член од нивната групација – Кацар (25), Токсиколози претставија нова песна со наслов „3-та смена!“. Темата е со клупски карактер, моќни суб-басови и трите препознатливи стилови на рецитирање од страна на Сиги, Кацар и Џоле. Музиката ја изработи Иван Солунчев од South Blood Studio, кој го знаеме и како дел од групата LB. И ние му го честитаме роденденот на Кацар, а како звучи „3-та смена“, можете да слушнете во продолжение.

 Врати се горе ↑