Аудио

5 јули, 2013

Нова песна од MKS: Слушнете ја „Flatline“

По соработката со Кендрик Ламар, оригиналните три членки на Шугабејбс кои од неодамна настапуваат под новото име MKS, Матја, Кејша и Шибон деновиве претставија уште една нова песна. Како и претходната, така и оваа песна е продуцирана од Дев Хајнс, а како звучи „Flatline“ можете да слушнете во продолжение.

 Врати се горе ↑