Аудио

27 септември, 2013

Нова песна од Боби Андонов: Слушнете ја „Broken“

Нашето момче Македонче Боби Андонов деновиве ја претстави својата нова песна насловена „Broken“, која повторно ја потпишува истата екипа која стои и позади баладата „War Is Love“, a тоа се Сем Вотерс, кој заедно со Боби ги напиша музиката и текстот, додека продукцијата е на Луис Бјанканиело. Уживајте!

 Врати се горе ↑