Аудио

26 август, 2013

Нова песна од Аце НЛ: Слушнете ја „Добро добро“

„Добро добро“ е насловот на новата песна на Александар Павловски – Аце НЛ и е втор сингл после „Квалитетна Роба“ од престојниот албум на Аце НЛ. Експлицитна песна во која музиката и аражманот се на Стефан Маринковиќ-ЧЕ, мастерот е на Марко Наумовски-ММ и текстот нормално е на самиот артист Аце НЛ. Уживајте!

 Врати се горе ↑