3 јули, 2013

Нова надеж на македонската сцена: Запознајте ја Just Mina

Деновиве низ социјалните мрежи започна да кружи едно видео од кое многумина беа изненадени. Jасмина односно Just Mina, е нов македонски вокал кој своите способности ги претстави преку композицијата „Back to black“ од Ејми Вајнхаус.

Just Mina е новиот артист на Harmony Entertainment, која заедно со својот продуцент Шеро “Master M” подготвуваат нови авторски песни. Вам ви преостанува само да ја погледнете видеото горе и да уживате во нејзината одлична изведба.Врати се горе ↑