31 март, 2016

Нова, досега необјавена снимка од Тоше Проески

Никогаш не ни е доста од Тоше Проески, а особено нè радуваат новите и досега необјавени материјали од негови песни и настапи… Деновиве беше објавена снимка од едно гостување на Тоше во српска емисија, каде што ја отпеал „Брод у боци“ од Оливер Драгојевиќ. Нема што да се каже освен – уживајте!

 Врати се горе ↑