1 декември, 2013

Нов видео запис од Кацар: Погледнете го „На мајк пак“

Пристигна второто видео од серијата „Free Videos“ на Токсиколози која започна со песната на Кацар„Ајде“, исто така и продолжението на серијалот е од Кацар за песната „На мајк пак“! Музиката е изработена од Biophyzix (Биофизикс), додека видеото е снимено од Стефан Дамјановски и обработено од Кирил Манчевски. На песната исто така има скречови од диџеј Дрази Драгс. Тематиката и на песната и на видеото е од „старо-школски“ карактер кој е карактеристичен за звукот на Кацар. Токсиколози продолжуваат да творат со полна пареа, а как изгледа и звучи новото музичк парче на Кацар можете да видите и слушнете горе.Врати се горе ↑