7 јули, 2013

Нов видео запис од Андријана Јаневска: „Животот е убав!“

„Животот е убав, животот е сè, животот е еден, животот е свет“ се дел од стиховите на новата песна која Андријана Јаневска  ја претстави деновиве, а композицијата со наслов „Животот е убав“ доби и свој видео запис. Текстот на овој нов летен хит го потпишува самата Јаневска, а за музиката, аранжманот и продукцијата се погрижи Драган Гиновски – Гино, додека видео записот е дело на Христијан Тодоров.

Животот е убав, а вие уживајте со одличната музика!Врати се горе ↑