19 август, 2013

Нов видео запис од Андреј Миске: Погледнете го „Се враќам“

На почетокот на годинава Андреј Миске се врати на музичката сцена, а од јануари до сега има објавено 4 песни и еден летен ремикс. А сега песната со која го носи насловот „Се враќам“ доби еден едноставен, но убав видео запис, за кој се погрижи самиот Миске заедно со Зоран Шеќеров. Песната е авторско дело на Миске, а текстот го потпиша Дамјан Столевски.Врати се горе ↑