18 јули, 2013

Нов сингл од Кингс оф Лион

И покрај гласините дека бендот ќе прекине со работа поради недоразбирањата со алкохолизираниот пејач Кејлеб Фолоуил, сепак Кингдс оф Лион не само што продолжија да свират заедно, туку се при крај и со работата на шестиот студиски албум „Mechanicall Bull“. А сега од претстојното издание пристигна и првиот најавен сингл, а песната насловена „Supersoaker“ можете да ја слушнете горе.

 Врати се горе ↑