Македонија

24 февруари, 2013

Нов ремикс на „Заборави“ од „Куку леле“

Како што беше неодамна најавено, „Куку леле“ деновиве го претставија новиот ремикс на „Заборави“, кој го изработија Јован Јованов и Иван Јованов, а наскоро можеме да очекуваме и видео издание. Во продолжение слушнете како звучи оваа песна во ново руво, а потсетуваме дека „Куку леле“ на 2 март ќе настапат во клубот „Колосеум“.

 Врати се горе ↑