30 јуни, 2014

Нов летен хит на Димитар Андоновски: Погледнете го „Само тоа го можеш ти“

По одличната промоција на деби албумот на  Димитар Андоновски, „Ова небо знае сè“, која се одржа минатата недела и на која беше присутна скоро цела македонска естрада, неговите колеги и соработници, денеска пристигна и новиот летен хит. Станува збор за темата „Само тоа го можеш ти“, која е дело на Лазар Цветкоски (музика и аранжман) и Магдалена Цветкоска (текст) и чиј видео запис се снимаше пред неколку дена на различни локации и има навистина итересна приказна, па останува на публиката да процени дали ќе ѝ се допадне.

Видео записот на Димитар е со поддршка на „Министерство за култура на Република Македонија и „Македонска Радио и Телевизија“ преку законот за субвенции. Како режисер на видео записот се потпишува Огнен Шапковски, асистент Ладислав Кинг, а директор на фотографија Кристијан Теодоров, сето тоа во реализација и продукција на Горила Филм.

Од Горила продукција изјавија дека Димитар го чека работно напорно лето исполнето со многу настапи пред публиката која сака да ја слуша неговата музиката.Врати се горе ↑