6 јули, 2015

„Нов ден, нова надеж“ е новата песна на Томас

По баладата „Мапа“, новата соработка на  „Ес-ти-ем мјузик“ (StM Music) и Томас е темата насловена „Нов ден, нова надеж“. И на оваа песна како автори се потпишуваат Томас и М. Стоилов, а на бас гитара повторно гостува Били Естебан. Како звучи сето тоа можете да слушнете горе.Врати се горе ↑