Македонија

5 декември, 2012

Нов член на Пука Козметика

Раперското дуо Пука Козметика, што досега го сочинуваа браќата близнаци Дарко и Жарко Масларковски, доби уште еден член. Промоцијата на новиот VOLEEX C 10, што ќе ги придружува на сите нивни јавни настапи низ Македонија и пошироко се одржа вчера во пивница „Стар Град“ во Стара Турска Чаршија.

Пука Козметика и Токсикологија Мјузик во соработка со Толту и кинескиот автомобилски производител „Great Wall“ го добија овој црвен љубимец, кој од старт ги добива сите привилегии во раперското семејство.Врати се горе ↑