3 ноември, 2012

Ноу Даут со нов видео запис

Бендот чие име стои позади огромните хитови „Don’t Speak“, „Hey Baby“, „Underneath It All“ и многу други, Ноу Даут (No Doubt) по десетгодишна пауза, неодамна го објави новиот албум со наслов „Push and Shove“, кој беше најавен со истоимениот сингл.

Деновиве го промовираа и видео записот за втората нумера од албумот „Looking Hot“, кој како секогаш е со интересно сценарио, па погледнете за што се работи.

 

 Врати се горе ↑