Аудио

8 октомври, 2017

„Not My Ex“ е новата песна на Џеси Џеј

Џеси Џеј објави уште една песна од претстојното четврто студиско издание „R.O.S.E“, кое го најави со „Real Deal и „Think About That“. Опишувајќи го новиот материјал, 29-годишната ѕвезда рече дека ќе биде навраќање кон нејзините почетоци, осносно првенчето „Who You Are“ (2011), а со оваа нова песна насловена „Not My Ex“ најдобро го докажа тоа.

За новото издание сè уште не се познати многу детали, но повеќе информации се очекуваат наскоро, а дотогаш уживајте со „Not My Ex“!Врати се горе ↑