Македонија

31 октомври, 2012

Ноне дефинитивно се откажа од пејачката кариера

Велешанката Нона Неделковска уште пред да замине на работа на брод имаше изјавено дека сите пари што ќе ги заработи ќе ги вложи во кариерата, но овој пат порешителна од секогаш, таа се повлекува од естрадата и јавниот живот во Македонија. Кога пред месец дена се врати од крстарењето, за ХитПортал изјави дека повторно ќе ја напушти државата. Кога  ѝ беше побарано интервју за да ги каже нејзините идни планови, таа одби бидејќи веќе се повлекла и повеќе не ѝ е забавно тоа поле, потенцирајќи дека сега ужива и не се нервира.

 Врати се горе ↑