18 март, 2014

Никола Тефов и Ристе Трајковски со преработка на хитот „The Other Side“ од Џејсон Деруло

После преработката на „Next To You“, Никола Тефов ни приготви уште една одлична преработка. Станува збор за хитот „The Other Side“ од Џејсон Деруло, музиката видео монтажата и продукцијата е од Никола Тефов, а Владмир Карловиќ стоеше позади објективот. Никола Тефов и Владимир Карловиќ се тим кој работи во Sound Art Production. Младите артисти имаат само 18 години и сè уште се чека на нови квалитетни материјали од нив. Како звучи нивната верзија на овој хит можете да слушнете горе.Врати се горе ↑