23 декември, 2015

Ник Ниџо е „Далеку од неа“

Штипскиот кантавтор Ник Ниџо, кој официјално дебитираше на македонската сцена со темата „Таа што ја чекам“, деновиве го објави и својот втор сингл насловен „Далеку од неа“. Станува збор за уште една поп-фолк балада, чија екранизација Ве очекува горе. Со цел стиховите да допрат до срцата на што поголема публика и надвор од Македонија, во видео записот се вклучени и препеви на англиски и српско-хрватки јазик.

Ниџо можете да го следите на ФејсбукТвитерПинтерестГугл + и Јутјуб, како и на неговата официјална веб страна.Врати се горе ↑