Балкан

9 ноември, 2012

Неда Украден ќе отвора агенција за несреќни девојки

Српската пејачка Неда Украден планира наскоро за започне нов бизнис и по отворањето на нејзиното кафуле, ќе отвори агенција во која ќе ги подучува „несреќните девојки“. Таа изјави дека некој ден навистина ќе отвори агенција каде што несреќните девојки ќе имаат можност да научат да го земат најдоброто од животот, а не да плачат и да бидат осамени.

Пејачката и порано докажала дека има чувство за бизнис и заработување пари, така што воопшто не би биле изненадени ако успее и со оваа нејзина идеја.


Извор: Пулс.рсВрати се горе ↑