Балкан

5 февруари, 2019

Неда Украден им посвети песна на дамите

Неда Украден ја претстави својата нова песна насловена „Премало ми је“, која ја посветува на женскиот дел од нејзината публика. Станува збор за авторско дело на Душан Бачиќ и Бојан Драгојевиќ, а сето тоа визуелно го дополни Ведад Јашаревиќ.

„Скоро секој барем еднаш се нашол во ситуација да биде премалку целиот нечиј, а не може повторно да ја пушти таа личност во својот живот“, вели Неда, а од што ѝ е премалку дознајте во продолжение. Уживајте!Врати се горе ↑