Аудио

14 септември, 2016

„Не ме оставај на друг“ е најновото од Наде Талевска

Познатата поп пејачка Наде Талевска деновиве ја објави својата најнова песна насловена „Не ме оставај на друг“. Комплетен автор и продуцент на песната е композиторот Александар Масевки, кој ова ново музичко парче го изработи во трендот на популарниот стил наречен тропикал хаус (Tropical House).

„Не ме оставај на друг“ наскоро ќе добие и видео запис што ќе го изработи Александар Ристовски- Принц, а дотогаш уживајте во аудио верзијата.Врати се горе ↑