31 март, 2015

Наум Петрески и Андруш со „Песна за верни другари“

Македонецот Андруш Ангелковски, кој пред неколку месеци ја придоби македонската јавност пеејќи песни во својот камион, сними дует со фолк пејачот Наум Петрески. Иако се познаваат веќе долго време, нивната прва заедничка тема е токму „Песната за верни другари“, а како звучи и изгледа сето тоа погледнете горе. Уживајте!

 Врати се горе ↑