Видео

3 декември, 2015

Натпреварувачите за првпат со по две песни во осмата гала „На иста адреса“

Натпреварувачите од вилата „На иста адреса“, в недела за првпат ќе имаат можност да се претстават со две песни на осмата гала. Погледнете го нивниот избор за бонус трака:

 Врати се горе ↑