Галерија

27 октомври, 2015

Натпреварувачите на НИА со прва професионална фотосесија

По теркот на светските ѕвезди, натпреварувачите на НИА ја изработија првата професионална фотосесија. Зад фотографиите се потпишаа веќе докажаните фотографи Ани и Дими, а за стајлингот и шминката се погрижија задолжените учесници во шоуто кои веќе се одговорни за тоа, Даниел Николовски и Златко Јовановски. Погледнете ги нашите идни ѕвезди и сами одлучете кој кандидат доживеа најдрастична трансформација.Врати се горе ↑