Македонија

9 декември, 2013

Наскоро нов видео запис од Димитар Андоновски

Димитар Андоновски веќе има успешна година позади себе, а по наградите на фестивалот „Езерски Бисери“ во Струга, Скопскиот и радискиот фестивал МАРС 2013, годинава ќе ја заокружи и со уште еден видео запис. Станува збор за одличната балада „Ако ме боли“, со која Диме го освои третото место на Скопскиот фестивал, а како ќе изгледа екранизацијата на оваа прекрасна песна можете да видите од фотографиите во продолжение, како и на неговата официјална фан страница на Фејсбук.

 Врати се горе ↑