Македонија

13 април, 2013

Наскоро нов сингл од Сара Мејс

Беше една половина од Цимерките, минатата година ја понесе титулата „Најдобар странски студент“ во Р. Бугарија, а набрзо потоа ни кажа што мисли „За кретените“. Ексклузивката на Горила Продукција, Сара Костадиновска, попозната како Сара Мејс најавува нов сингл, кој веројатно ќе го носи насловот „Убав сон“. Како комплетен автор на оваа композиција ќе се потпише Трајко Симоновски – Таци, a додека го очекуваме најновото музичко парче од Сара, да се потсетиме на нејзиниот „Сон“.

 Врати се горе ↑