Видео

27 јули, 2019

Наско живее од „Ден за ден“

Наско Џорлев ја претстави својата најнова песна насловена „Ден за ден“, која премиерно ја изведе во емисијата „Алтер. Станува збор за уште едно одлично парче од талентираниот кантавтор, кој како самостоен изведувач дебитираше минатата година со „Да би можел“.

„Секој ден е посебен, како да е последен, живеам од ден за ден“, пее тој, а како звучи сето тоа дознајте во продолжение. Уживајте!Врати се горе ↑