Аудио

15 декември, 2014

Најнова соработка на „Аномалиа натива“, Кеско и Сиги

По успешните настапи на серијалот на трап забави наречен „Trap Da Fuck Up, електронското дуо „Aномалиа натива“ (Аnomalia Nativa) презентираше и своја авторска трап музика. Најновата песна насловена „Sick Shit“ e соработка со електронскиот артист Kеско, на која гостува и хип-хоп артистот Сиги од групацијата „Токсиколози кој на песната се појавува преку своето алтер его Sik Sigi. Песната е достапна за бесплатно симнување преку фан страницата на „Аномалиа натива“, а истата можете да ја преслушате во продолжение.Врати се горе ↑