Аудио

17 ноември, 2013

Најл Роџерс, Сем Смит, „Дисклоужр“ и Џими Нејпс пеат „Заедно“

Носталгијата кон музичките стилови од минатото е сè поприсутна во новите изданија на многу музичари кои повторно се навраќаат на некои модерни звуци од минатите децении, а токму таков е и случајот со песната насловена „Together“ која деновиве ја претставија денс дуото „Дисклоужр“, диско иконата Најл Роџерс, Сем Смит и текстописецот Џими Нејпс. Темата која трае околу 2 минути е во „олд скул“ фанк стил карактеристичен за осумдесеттите години од минатиот век, а како звучат овие артисти „заедно“, можете да слушнете во продолжение.Врати се горе ↑