Свет

1 декември, 2012

Најдобрите преработки на „Diamonds“ од Ријана

Големите хитови, каков што е и актуелниот сингл на Ријана – „Diamonds“, често се преработувани од голем број музичари, како познати така и анонимни или помалку познати изведувачи кои ги постираат нивните дела на YouTube. Овој пат одбравме неколку од најдобрите преработки на овој хит, меѓу кои се наоѓаат и изведбите на браќата Џонас, како и авторката на оваа нумера, Сиа. Слушнете неколку верзии на „Дијамантите“ од Ријана, некои звучат дури подобро од оригиналот.

Sia

 

Jonas Brothers

 

The Dolly Rockers

 

Акустична верзија со чело и пијано,  Joel Brandenstein & Jona Selle

 

Kim Viera

 

Rick of Bluff CityВрати се горе ↑