Видео

27 октомври, 2015

„На иста адреса“: Како се претставија натпреварувачите на втората гала вечер

Во неделата учесниците на првото македонско музичко реално шоу „На иста адреса“ го одржаа својот втор настап во живо. Овој пат во состав на жирито се најдоа Весна Бејби Петрушевска, Зуица Лазова и Роберт Билбилов.

За целокупниот стајлинг на учесниците беа задолжени стилистот Даниел Николовски и модниот дизајнер Златко Јовановски познат како Џеј Зи Џеј.

Слушнете како се претставија 12те натпреварувачи и какви критики добија од страна на жирито:Врати се горе ↑