Видео

19 јуни, 2019

На Ѓоко Јовиќ и „Енерџи бенд“ им е „Тешко во душата“

Покај самостојните песни, Ѓоко Јовиќ активно продолжува и со соработката со „Енерџи бенд“, со кои го освојува балканскиот пазар, а откако ја објавија „Ми имали смо све“, момците деновиве ја претставија и новата заедничка песна насловена „Тешко је у души“. Станува збор за авторско дело на добро познатите српски автори Саша Николиќ и Стеван Симеуновиќ, а за екранизацијата се погрижи екипата на продукцијата „М16“.

Како изгледа и звучи сето тоа, дознајте во продолжение. Уживајте!

 Врати се горе ↑