Македонија

14 јули, 2015

Мусти Изеировски најавува нов хит

Мусти Изеировски наскоро ќе нè почести со уште една нова песна. Талентираниот велешанец овој пат ќе го слушнеме со баладата насловена „Штом нè нема нас“, која всушност е македонска верзија на хитот Сад кад нема нас од српската група „Ин виво“.

„Штом нè нема нас, стотици усни, а ниедни вкусни, сè е обично… Штом нè нема нас, баш сè е неважно“, ќе запее Мусти во новата песна, чиј препев на македонски јазик го направи Драган Таневски.

„Кога го прочитав текстот, солзи ми дојдоа на очите“, вели Изеировски за оваа балада, а додека ја очекуваме нејзината премиера, уживајте со неговата прва оригинална песна Теби дачу све.

И.Ј.

 Врати се горе ↑