19 јули, 2015

Мусти Изеировски ја претстави „Штом нè нема нас“

„Штом нè нема нас“ е насловот на новата песна која деновиве ја претстави Мусти Изеировски. Станува збор за преработка на српскиот хит Сад кад нема нас од српската група „Ин виво“, чиј препев на македонски јазик го направи Драган Таневски.

„Кога го прочитав текстот, солзи ми дојдоа на очите“, вели Изеировски за оваа балада, а како звучи сето тоа можете да слушнете горе. Уживајте!Врати се горе ↑