Македонија

19 октомври, 2015

Мразот е пробиен – Денот потоа „На иста адреса“

Како учесниците од реалното музичко шоу „На иста адреса“ го поминаа денот по првиот јавен настап откако се во вилата? Убавото време дел од нив го искористија за релаксација покрај базенот, додека нивните цимери беа на часовите по вокално пеење. Стилистот Даниел успеа да си посвети малку време на себе, а дизајнерот Златко одмораше и собираше нова креативна енергија по осмислувањето на вчерашните светски стајлинзи во кои се појавија кандидатите.

 Врати се горе ↑