Аудио

19 март, 2013

Миске „си го вози филмот“

Андреј Миске неуморно работи на нов материјал, а деновиве пристигна уште една песна од Best Sound. Станува збор за песната насловена „Вози си го филмот“, а за разлика од претходните песни чиј комплетен автор беше самиот Миске, овој пат текстот го потпишува Дамјан Столевски. Како звучи новиот хит можете да слушнете во продолжение.

 Врати се горе ↑